06 422 693 06 info@deblijeboomgaard.nl

Geen prijsverhogingen in 2023

Het leven wordt al maar duurder, de energieprijzen zijn enorm gestegen een ook de supermarkten blijven maar un prijzen verhogen om meer winst te kunnen maken. Uiteindelijk merken we dat allemaal in onze portemonnee en dat voelt niet fijn.

Wij hebben daarom besloten om net als in 2021 en 2022 de prijzen van onze B&B in 2023 opnieuw niet te verhogen en daarmee de pijn van de torenhoge inflatie enigszins te verzachten.

Uiteraard hopen wij dat velen van jullie dit kunnen waarderen en 1 of meerdere overnachtingen zullen boeken in De Blije Boomgaard. Voor vragen of specifieke wensen kun je altijd even contact met ons opnemen.

Hopelijk zien we elkaar snel in De Blije Boomgaard!

12 april 2023

Ander nieuws

Energieneutraal

Sinds deze maand zijn we volledig (100%) energie-neutraal. In de B&B waren we dat al enige tijd en nu dus ook in ons woonhuis. Met behulp van zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, vloerverwarming en goede isolatie. We zijn vandaag klaar voor morgen, een betere...

3 jaar open!

Vandaag is De Blije Boomgaard precies 3 jaar open en tot nu toe is het een groot succes! Gasten in onze B&B gaan blij en ontspannen naar huis en komen graag nog eens terug. Bedrijven die komen vergaderen in Studio Stoofpeer ervaren onze locatie als inspirerend en...