06 422 693 06 info@deblijeboomgaard.nl

Hoera, 1 jaar open!

Wat is de tijd voorbijgevlogen, op 1 mei een jaar geleden openden wij de deuren van onze B&B/Vergaderruimte De Blije Boomgaard.

En wat een jaar is het geweest, waarin we ruim 160 boekingen hebben verwerkt, het was boven alle verwachtingen!

We hopen en gaan er vanuit dat ook het komende jaar weer net zo succesvol zal zijn/worden, de vooruitzichten zijn goed met al weer vele boekingen in de komende maanden.

Langs deze weg willen we alle gasten bedanken voor hun vertrouwen en komst naar ons mooie plekje op een unieke locatie en hopelijk mogen we jullie vaker ontmoeten in De Blije Boomgaard.

Op naar de tweede verjaardag op 1 mei 2022!

5 mei 2021

Ander nieuws

Boomgaard in bloei

De Blije Boomgaard doet zijn naam eer aan en staat volop in bloei. Wil je dit met eigen ogen aanschouwen boek dan snel een overnachting of een vergadering en geniet van al het moois. Wij zijn benieuwd hoeveel fruit we in het najaar zullen oogsten.

Corona toegangspas bij vergaderingen

Ondanks de aangescherpte maatregelen rondom Covid-19 is het nog steeds mogelijk om bij ons in De Blije Boomgaard te vergaderen. Uiteraard respecteren wij de maatregelen die door de overheid worden voorgeschreven. Door gebruik te maken van de corona toegangspas is het...

Fietsen vanaf De Blije Boomgaard

Dit weekend was er een groep vriendinnen te gast in De Blije Boomgaard. Ze wilden graag op de fiets Amersfoort en de omgeving ontdekken. We hebben geen 6 damesfietsen ter beschikking, dus wat doe je dan? Naar rijwielhandel Blom in Hoogland, altijd goed geregeld!