06 422 693 06 info@deblijeboomgaard.nl

Hoera, 1 jaar open!

Wat is de tijd voorbijgevlogen, op 1 mei een jaar geleden openden wij de deuren van onze B&B/Vergaderruimte De Blije Boomgaard.

En wat een jaar is het geweest, waarin we ruim 160 boekingen hebben verwerkt, het was boven alle verwachtingen!

We hopen en gaan er vanuit dat ook het komende jaar weer net zo succesvol zal zijn/worden, de vooruitzichten zijn goed met al weer vele boekingen in de komende maanden.

Langs deze weg willen we alle gasten bedanken voor hun vertrouwen en komst naar ons mooie plekje op een unieke locatie en hopelijk mogen we jullie vaker ontmoeten in De Blije Boomgaard.

Op naar de tweede verjaardag op 1 mei 2022!

5 mei 2021

Ander nieuws

3 jaar open!

Vandaag is De Blije Boomgaard precies 3 jaar open en tot nu toe is het een groot succes! Gasten in onze B&B gaan blij en ontspannen naar huis en komen graag nog eens terug. Bedrijven die komen vergaderen in Studio Stoofpeer ervaren onze locatie als inspirerend en...

Stoofperen volop met bloesem

In de afgelopen twee weken hebben onze Stoofperen bomen volop in de bloesem gestaan. Wat een prachtig gezicht is dat (zie foto)! We zijn benieuwd hoeveel stoofperen dit in het najaar gaat opbrengen. Als dat net zoveel is als de afgelopen jaren, dan kunnen we ze weer...