06 422 693 06 info@deblijeboomgaard.nl

Inspirerende vergaderbreaks

Bijna 4 jaar geleden (mei 2020) zijn we gestart met onze vergaderlocatie De Blije Boomgaard.

Sinds die tijd hebben we met ruim 300 bedrijven contact gehad en velen daarvan hebben 1 of meerdere keren gebruik mogen maken van onze vergaderruimte Studio Stoofpeer. Wij danken iedereen die geweest is voor het vertrouwen en de vele positieve reacties.

Uiteraard hopen wij jullie vaker te mogen ontvangen in De Blije Boomgaard en mede daarom zijn we sinds kort aangesloten bij het platform “Buiten Business”.

We zijn nu dus ook te boeken via dit platform en daarbij bieden wij de mogelijkheid voor heel veel leuke en inspirerende vergaderbreaks:

https://www.buitenbusiness.nl/vergaderlocatie/de-blije-boomgaard

Neem gerust een kijkje via bovenstaande link en boek eventueel Studio Stoofpeer in combinatie met een vergaderbreak!

En natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om te boeken via onze eigen site en daarbij aangeven dat je gebruik wenst te maken van een unieke vergaderbreak.

We hopen jullie binnenkort (weer) te mogen ontvangen in De Blije Boomgaard, daar kijken we naar uit!

Neem gerust contact op met ons, dan bespreken we de mogelijkheden en maken we een passend voorstel.

8 april 2024

Ander nieuws

Cadeautje van de natuur

Jaarlijks rond deze tijd doet onze boomgaard haar naam eer aan. Wanneer de fruitbomen in de boomgaard in volle bloei staan zoals nu, dan voelt dat als een cadeautje van moeder natuur en daar wordt je vanzelf blij van. Vandaar dat we op de naam van onze...

Energieneutraal

Sinds deze maand zijn we volledig (100%) energie-neutraal. In de B&B waren we dat al enige tijd en nu dus ook in ons woonhuis. Met behulp van zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, vloerverwarming en goede isolatie. We zijn vandaag klaar voor morgen, een betere...