06 422 693 06 info@deblijeboomgaard.nl

’t Verwende Nest is open!

Hooiwagen ’t Verwende Nest is sinds begin maart open en we kunnen spreken van een groot succes. Er zijn diverse boekingen geweest en de gasten zijn blij verrast over de luxe en het comfort wat we bieden en uiteraard ook de rust en de vrijheid en de mooie uitzichten.

Er zijn zelfs gasten die er voor kiezen om voor langere tijd te verblijven in ’t Verwende Nest en ook dat bevalt prima. Er zijn zelfs al boekingen voor de meivakantie en de zomervakantie, de mensen willen er graag even tussenuit en dan is een verblijf op het platteland midden in de natuur vanzelfsprekend gewild.

Wil je ook genieten van al dit moois, kijk dan op de boekingspagina naar de beschikbaarheid van ’t Verwende Nest!

13 april 2021

Ander nieuws

Fietsen vanaf De Blije Boomgaard

Dit weekend was er een groep vriendinnen te gast in De Blije Boomgaard. Ze wilden graag op de fiets Amersfoort en de omgeving ontdekken. We hebben geen 6 damesfietsen ter beschikking, dus wat doe je dan? Naar rijwielhandel Blom in Hoogland, altijd goed geregeld!

Toeristenbelasting Amersfoort

Ondanks onze bezwaren heeft de gemeenteraad van Amersfoort op 25 mei 2021 besloten dat er vanaf 1 juli 2021 toeristenbelasting zal worden geheven à € 2,40 per overnachting. Wij hebben besloten om onze gasten in de zomermaanden juli en augustus hiermee nog niet te...

Hoera, 1 jaar open!

Wat is de tijd voorbijgevlogen, op 1 mei een jaar geleden openden wij de deuren van onze B&B/Vergaderruimte De Blije Boomgaard. En wat een jaar is het geweest, waarin we ruim 160 boekingen hebben verwerkt, het was boven alle verwachtingen! We hopen en gaan er...