06 422 693 06 info@deblijeboomgaard.nl

Toeristenbelasting Amersfoort

Ondanks onze bezwaren heeft de gemeenteraad van Amersfoort op 25 mei 2021 besloten dat er vanaf 1 juli 2021 toeristenbelasting zal worden geheven à € 2,40 per overnachting.

Wij hebben besloten om onze gasten in de zomermaanden juli en augustus hiermee nog niet te belasten en wij zullen daarom pas vanaf 1 september 2021 onze prijzen gaan verhogen met de vastgestelde toeristenbelasting van € 2,40 per overnachting.

Wij hopen hiermee de toeristen die Amersfoort bezoeken en bij ons overnachten voldoende tegemoet te komen en zodoende Amersfoort aantrekkelijk te houden voor toeristen.

26 mei 2021

Ander nieuws

Fietsen vanaf De Blije Boomgaard

Dit weekend was er een groep vriendinnen te gast in De Blije Boomgaard. Ze wilden graag op de fiets Amersfoort en de omgeving ontdekken. We hebben geen 6 damesfietsen ter beschikking, dus wat doe je dan? Naar rijwielhandel Blom in Hoogland, altijd goed geregeld!

Hoera, 1 jaar open!

Wat is de tijd voorbijgevlogen, op 1 mei een jaar geleden openden wij de deuren van onze B&B/Vergaderruimte De Blije Boomgaard. En wat een jaar is het geweest, waarin we ruim 160 boekingen hebben verwerkt, het was boven alle verwachtingen! We hopen en gaan er...

Cadeaubon

Wist dat het mogelijk is om een cadeaubon voor een overnachting in De Blije Boomgaard cadeau te geven aan familie, vrienden of bekenden zoals collega's e.d. Dit is een heel leuk alternatief en gewaardeerd cadeau in deze tijden. Velen gingen je al voor, wil je meer...