06 422 693 06 info@deblijeboomgaard.nl

Toeristenbelasting Amersfoort

Ondanks onze bezwaren heeft de gemeenteraad van Amersfoort op 25 mei 2021 besloten dat er vanaf 1 juli 2021 toeristenbelasting zal worden geheven à € 2,40 per overnachting.

Wij hebben besloten om onze gasten in de zomermaanden juli en augustus hiermee nog niet te belasten en wij zullen daarom pas vanaf 1 september 2021 onze prijzen gaan verhogen met de vastgestelde toeristenbelasting van € 2,40 per overnachting.

Wij hopen hiermee de toeristen die Amersfoort bezoeken en bij ons overnachten voldoende tegemoet te komen en zodoende Amersfoort aantrekkelijk te houden voor toeristen.

26 mei 2021

Ander nieuws

Energieneutraal

Sinds deze maand zijn we volledig (100%) energie-neutraal. In de B&B waren we dat al enige tijd en nu dus ook in ons woonhuis. Met behulp van zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, vloerverwarming en goede isolatie. We zijn vandaag klaar voor morgen, een betere...

3 jaar open!

Vandaag is De Blije Boomgaard precies 3 jaar open en tot nu toe is het een groot succes! Gasten in onze B&B gaan blij en ontspannen naar huis en komen graag nog eens terug. Bedrijven die komen vergaderen in Studio Stoofpeer ervaren onze locatie als inspirerend en...